Пошук


Статистика

  • Статті : 2154
  • Перегляди статей : 1747421

 


18 жовтня, у Кафедральний Собор до Чудотворної Пресвятої Богородиці прийшли більше 10 тисяч вірників

   В суботу, 18 жовтня уперше в історії Церкви Христової на Закарпатті відбулася знаменна подія. Зранку, ЧУДОТВОРНА ПРЕСВЯТА БОГОРОДИЦЯ із СЕНТКУТУ (Угорщина) прибула до Ужгородського Римо-Католицького Костьолу Святого Георгія, де перебувала до 13 години. Потім урочисто ЧУДОТВОРНА ПРЕСВЯТА БОГОРОДИЦЯ була перенесена в Ужгородський Хрестовоздвиженський греко-католицький Кафедральний Собор, де, для вшанування вірниками перебувала 4 години. Статуя Чудотворної Пресвятої Богородиці відбула із Кафедрального Собору м.Ужгорода до свого постійного місця перебуван- ня у Сенткут (Угорщина) в 17:15(к.ч.) (Більш детальніше про цю історичну подію, читайте на головній сторінці Кафедрального Вісника)<








Цьогоріч виповнюється       25 років виходу нашої Єпархії з підпілля.


   28 квітня 2014 року виповнилося 25 років, коли на Велику П’ятницю, на кладовищі в Ужгороді– Калварія - була відслужена перша публічна ВЕЛИКА СТРАСНА ВЕЧІРНЯ З ВИНО- СОМ СВЯТОЇ ПЛАЩЕНИЦІ, після жорстокого переслі- дування Греко-Католицької Церкви, яке тривало більше 40 років. Це перше публічне Богослужіння відслужив світлої пам’яті отець о. Юрій Федака.
Цьогоріч, 28 квітня, у понеділок Мукачівська греко-католицька Єпархія роз-почала святкувати юві- лейну дату 25-ти річчя виходу нашої Церкви з підпілля.





м. Ужгород,

пл. Андрея Бачинського,2.

Slots City Original

 

Графік роботи сакристії:

кожного дня від 7.30 до 18.30 год.


Написати нам


Ваш Email для відповіді:
Імя:
Текст: